‘Kiamet’- Era e fortë dhe shiu i fluturon çadrat nga plazhi në jug të Shqipërisë

Stuhia e erës dhe shiut ka g oditur bregdetin në jugun e Shqipërisë. Pushuesit kanë “braktisur” plazhin pasi përveç uljes së temperaturave, era e fortë po sh katërron gjithçka.

Në pamjet e mëposhtme mund të shihni se si era merr sh kul nga rëra çadrat dhe sh ezlongët duke i hedhur në det.

Ndërkohë disa pushues tentojnë të marrin në minutat e fundit sendet që ju kanë mbetur në çadrat e tyre.