13 vjeçari që siguron bukën e gojës duke prerë dru në fshat

13-vjeçari Ibrahim Mahalbashiq nga Bosnja, e siguron jetesën duke prerë dru nga fqinjët e tij në fshat.

Gjegjësisht, ky djalë ka humbur babanë e tij tetë vite më parë dhe familja e tij jeton me vetëm me shtesat për fëmijë.

Namira, nëna e Ibrahimit, ka thënë për “Nezavisne novine” se ajo nuk ka ikur kurrë nga puna, por që kur i shoqi ka ndërruar j etë, ajo ka l uftuar për të ushqyer familjen e saj në çdo mënyrë që mundet.