Milaim Zeka e Gëzim Kelmendi bëhen llom në emision live për Turqinë e Skenderbeun! (Video)

Ne emisionin Prime Time te ftuar gazetari i njohur Milaim Zeka dhe kryetari i partise FJALA Gezim Kelmendi. Ne kete emision me saktesisht ne kete pjesez te debatit qe zhvillohet mes tyre mund ta ndiqni me vemendje ne videon qe ju sjellim me poshte se si Milaim Zeka dhe Gezim Kelmendi debatojne per nje ceshtje shume deIikate.

Debati zhvillohet per temen e Skenderbeut dhe Turqine.

Ju ftojme qe me poshte te ndiqni debatin (KUJDES!!! Te gjitha te drejtat i takojne autorit dhe publikuesit te videos)