Hekuran Murati kërkoi falje, reagon Çun Lajçi, përmend edhe hajnat që i zhvatën shkronjat e arta!

Ne shklasim, dhe jo rrallë, me pa dashje ose t’bindun se e kemi mirë! Por, sa herë ti kthehemi vetvetës e fjalës së pamatun, asht e ka qenë urti e t’mençurit, me kërkua falje!

Por, a jemi ne ata që ta kërkojmë faljen apo ata që ta duem ikjën?I ligu me kërkim falje s’kënaqet se asht i lig!I urti e ban ate që duhet, por nuk i nënshtrohet t’pa ditunit e shpirtligut!Ti e bane tandën! Tani ec përpara. Kosovës i duhet mendje e ndritun dhe e guximshme!Ec e mos ndalo, se ne s’e duem të ditunin! E duem dorën e djathtë, grusht mbi kokë e t’majtën që ta vjedh xhepin!E ritheksoj:S’ka shqiptarë (as ti Hekuran) që mendon zi e terr për UÇK-në, atë lotin kristal, por janë ca t’lig që s’e duen t’vërtetën!Jemi UÇK-të gjithë, por jo të gjithë me hajnat që i zhvatën ato shkronja t’arta tash e dy dekada