Ti më thuaj se sa kafe pi në ditë, une të tregoj si je me shëndet

Pirja e një filxhani kafe në ditë rregullon vlerat e tensionit. Pirja e dy filxhanëve kafe gjysmë ore para ushtrimeve rrit aftësitë fizike dhe energjinë. Meshkujt të cilët pinë tre filxhanë kafe në ditë kanë 40 për qind mundesi më të vogël nga zhvillimi i gurëve të tëmthit. Njerëzit të cilët pinë katër filxhanë kafe në ditë kanë mundesi dyfish më të madh për artritin reumatik.

Drinking a cup of coffee a day regulates blood pressure values. Drinking two cups of coffee half an hour before exercise increases physical ability and energy. Men who drink three cups of coffee a day are 40 percent less likely to develop gallstones. People who drink four cups of coffee a day are twice as likely to have rheumatoid arthritis.