Nese ju ka rënë hekuri. Këto janë 8 ushqimet për të rritur nivelin e hekurit

Spinaqi, është një nga burimet më të pasura natyrore të hekurit. Përveç hekurit, kjo bimë është e pasur edhe me vitaminë A dhe E, kalcium, fibra dhe proteina. Është mirë që spinaqi të konsumohet i papërpunuar , por nëse nuk mund ta duroni shijen e spinaqit duke e konsumuar vetëm atë, atëherë mund ta përdorni së bashku me ndonje ushqim tjetër, si p.sh duke e shtuar në pite, lazanjë vegjetariane, omlet, etj.

Spinach is one of the richest natural sources of iron. In addition to iron, this plant is also rich in vitamins A and E, calcium, fiber and protein. It is good to eat spinach raw, but if you can not stand the taste of spinach by consuming it alone, then you can use it together with any other food, such as adding it to pies, vegetarian lasagna, omelets, etc.