Traktori i modifikuar që shkon 120 km/h, i bën horë veturat në autostradë (VIDEO)

Traktorët janë mjete të rënda të cilat përdoren për punë dhe shpejtësia e tyre e lëvizjes zakonisht është më vogël.

Por, kjo po del të jetë ndryshe, pasi nga një video e publikuar shihet se si një traktor arrin shpejtësinë prej 120 km/h.
Madje edhe pse vozitja e tij është e ndaluar në autostradë, ai e arrin shpejtësinë e lejuar.
Video nuk dihet se në cilin shtet është incizuar.