Profesori nga Univerziteti I Parisit ‘godet’ Berat Buzhalën dhe Dardan Molliqajn pas protestes se fundit,ka një porosi për ata

Profesori i Universitetit të Parisit, Nezir Kraki ka reaguar për protestën e organizuar për rritjen e çmimit të energjisë.Fillimisht, ai përmendi edhe pjesëmarrjen e Berat Buzhalës në këtë protestë, ku ironizoi duke thënë se “pa shku edhe Berati me punu në spital amerikan në Tiranë si Batoni s’ka rahati Kosova”.

“O Dardan aga, ti s’je as i politikës, as i mendimit as i guximit. Politikën e mendimin ka tentu Albini me t’i msu po sen dreqit vesh s’kishe pas marrë o burrë. Gjeje një punë shoku e mshele të pamen për disfatat politike se hor e bone veten”, shkroi në Facebook ai.