Valon Syla: Ramush, trego allahile a frίkësoheni nga Albin Kurti a?

Gazetari dhe opinionisti Valon Syla, i ka bërë një pyetje publίke Ramush Haradinajt në lίdhje me Albin Kurtin.

“Një pyetje publίke për ty Ramush në lίdhje me Kryeministrin Albin Kurti.

Ai e ka pyetur Ramush Haradinajn se apo i frίkësohen Albin Kurtit apo cka është puna.