“Puno tash se je në qeveri, mos kritiko”, fjalët e të moshuarit për Albin Kurtin

Në edicionin special festiv, “#Gjesi” ka pyetur qytetarët për dëshirat e tyre për vitin 2022. Ato ishin prej më të ndryshmeve, gjersa një pjesë e mirë ndërlidheshin me situatën politike.

Dhe, një nga qytetarët pati një kërkesë që ndërlidhe me kryeministrin Albin Kurti. Ai tha se Kurti duhet ta kuptoj që tashmë është në qeveri dhe të punoj, e jo të kritikoj.