“Mullah Shefqetin e respektoj, e prezanton Mohamedin dhe Islamin e tij më korrekt”

“MULLAH SHEFQET KRASNIQI – KLERIK OBJEKTIV MYSLIMAN

Kësaj radhe Imami Shefqet Krasniqi paskësh irrituar goxha shumë njerëz, jo-myslimanë, “muslimanë” shqiptarë, por edhe myslimanë selefistë, meqë paskësh thënë një të vërtet të hidhur:

“Muslimani nuk e ka për borxh me pyet gruan e parë kur do të martohet me grua të dytë.”

Mohamedi nuk ka pyet asnjërën nga gratë, kur “martonte” gruan e radhës, deri sa bëri harem të shëmtuar amo ral, por përherë, duke u arsyetuar se vepronte “në emër të Allahut”.

Keqardhje për viktimat e indoktrinimit islam që po i rritohen nga deklarimet e herëpashershme të Mullah Shefqet Krasniqit.

Mullah Shefqetin e respektoj ekstra se e prezanton Mohamedin dhe Islamin e tij më korrekt se gjithë të tjerët, që taktizojnë, pse jetojnë në Europë”.