Kaos në Kuvendin e Maqedonisë së Veriut : Arbër Ademi rrah deputetin

Një skenë dhune dhe fyerje është regjistruar në Parlamentin  Maqedonisë së Veriut, teksa Arbër Ademi ish ministër i arsimit është shfaqur shumë agresiv sot në parlament, raporton Periskopi.

Arbër Ademi në cilësinë e kryesuesit të Komisionit për Çështje Evropiane është shfaqur shumë agresive, teksa gjuan me shishe të ujit një deputet.

Për më shumë shihni videon:

VIDEO