Qytetarja nga Vushtrria raporton në polici se hajnat ia kanë vjedhur frizin dhe mishin në shtëpi

Një v jedhje e r ëndë ka ndodhur dje në mëngjes në Vushtrri.

Atje një grua ka raportuar në P olici se disa persona të panjohur kanë hyrë me f orcë në shtëpi dhe prej aty kanë v jedhur një p ompë të ujit, një f riz dhe një sasi m ishi.

Njoftimi i p olicisë:

VJEDHJE E R ËNDË

Vushtrri 25.06.2022-09:00. Ankuesja femër kosovare, ka njoftuar se persona të pa njohur me f orcë kanë depërtuar në brendinë shtëpisë së saj dhe nga aty kanë v jedhur: një p ompë të ujit, një f riz dhe një sasi m ishi .