Ndodh edhe kjo, burri i kërkon ndihmë gruas për ta rreh vëllaun e tij

P olicia e Kavajës ka vënë në p ranga një çift bashkëshortësh.

Mësohet se burrë e grua janë bërë bashkë dhe kanë u shtruar dh unë në familje.

Më konkretisht, ata dh unuan vëllanë e bashkëshortit të a rrestuar.

“S pecialistët për H etimin e K rimeve në Komisariatin e P olicisë Kavajë a rrestuan në f lagrancë shtetasit R. B., 55 vjeç, dhe M. B., 39 vjeçe (bashkëshortë), për v eprën p enale “Dh una në familje”, pasi kanë u shtruar dh unë ndaj shtetasit R. B. (vëllai i 55-vjeçarit). Materialet i kaluan Prokurorisë, për v eprime të mëtejshme p rocedurale”, njofton p olicia.