Pini lengun e kastravecave turshi para gjumit dhe do te mrekulloheni me ate qe ju ndodh

Turshitë tradicionale shqiptare me ujë e kripë, janë shoqëruese shumë të mirë të pjatave me mish, por nëpërmjet kësaj video ne do të ndajmë me ju recetat dhe mënyrën e përgatitjeve të turshive, por edhe të gjitha arsyet përse ju duhet të pini lëngun e turshive. Sipas dëshirës, kastravecat nëse janë të mëdhenj i presim në rathë, në rast se marrim kastraveca të vegjël i lëmë siç janë. Pasi i kemi pastruar, për të dyja versionet e madhësisë së kastravecave veprojmë njëlloj. Më pas, kastravecave u hedhim hudhër, majdanoz, kripë, uthull.

Traditional Albanian pickles with water and salt are a very good accompaniment to meat dishes, but through this video we will share with you the recipes and the way of preparing pickles, but also all the reasons why you should drink pickle juice. Optionally, if the cucumbers are large, we cut them into circles, in case we get small cucumbers, we leave them as they are. Once we have cleaned them, we do the same for both cucumber-sized versions. Next, add garlic, parsley, salt and vinegar to the cucumbers.