Nuk piva asgjë tjetër veç ujit për 28 ditë: Ajo që më ndodhi më la pa fjalë

Uji i pijshëm është me të vërtetë i rëndësishëm, pasi ndihmon trupin tonë të funksionojë siç duhet. Por shumë njerëz nuk po pijnë ujë të mjaftueshëm dhe në vend të kësaj ngopen me pije me gaz, lëngje, kafe dhe pije të tjera. Sasia e rekomanduar e ujit është tetë gota çdo ditë, e cila është e barabartë me rreth 1.8 litër ujë. Por ky numër mund të ndryshojë bazuar në klimën, peshën tuaj dhe shumë faktorë të tjerë.

Drinking water is really important as it helps our body to function properly. But many people are not drinking enough water and instead get fed up with fizzy drinks, juices, coffee and other beverages. The recommended amount of water is eight glasses every day, which is equal to about 1.8 liters of water. But that number can vary based on climate, your weight and many other factors.