Njihuni me çiftin shqiptar që tregojnë se dashuria është më shumë se bukuria

A ju kujtohet çifti i njohur Flamuri dhe Armonda, që u bënë pjesë e storieve televizive dhe lajmeve të portaleve? Ai nga Kosova, e ajo kosovare në Zvicër, të cilët e kurorëzuan dashurinë e tyre, ani pse u njohën në distancë.

U bënë pjesë e komenteve për shkak se çifti kishin një diferencë: nusja ishte mbipeshë.

Kush nuk pyeti për ndjenja, dashuri, përshtatje, por as nuk u fol për fytyrën e bukur të Armondes.