Ndodh në Kosovë, familja e kanë lisin në mes të shtëpisë! (Video)

Në fshatin Videjë në Komunën e Klinës, ndodhë edhe kjo që lisi të rritet në shtëpi.
Pronari i shtëpisë Pjetër Shllaku foli për ATV, për lisin që ndodhet në mes të shtëpisë dhe të ordinancës mjekësorë.

Shllaku për Atv tha se: ”Ky lis ka qenë moti këtu, nuk kam dëshirë me largu nga shtëpia, shumë njerëz kanë ardhë me vizitu, nuk e di sa është i vjetër, është e veçantë me pas një lis kështu” tha pronari i shtëpisë, ATV

Për më shumë ndiqeni videon në linkun më poshtë: