Mërgimtari E Kërkon Për Nuse Të Djalit Gazetaren Gjatë Intervistës (VIDEO)

Emisioni KIKS KOSOVA transmetohet në Klan Kosova dhe se po njihet për pyetjet dhe rubrikat interesante që po bënë, pyetja e fundit e emsionit ishte se: A keni përdor ndonjëher barna pa recptë?.

Në rubrikën KIKS KOSOVA në televizionin Klan Kosova, gazetarja teksa po pyeste qytetarë se a kanë përdorur ndonjëher barna pa recptë, pergjigjia e mërgimtarit ishte interesante “po tyneherë kemi ble, tash spo blejmë ma se jemi qe 20 vite jashtë, teksa gazetarja po pyeste se a keni blerë qetësues ai tha se skemi blerë asnjëherë.

Gazetarja insistoi të pyeste edhe djemtë e tij të cilië njëri nga ta nuk kuptonte dhe se kërkonte sqarim nga babai se çfarë po pyeste gazetarja?, ai ia ktheu me buzëqeshje gazetares se a po i pëlqente njëri nga djemtë e tij, teksa po mbaronte intervista i drejtohet kamermanit te mos e fshij pjesën ku i propozoi gazetares për njërin nga djemtë e tij./Republika Online

Për më shumë ndiqeni videon: