”Albinin e kam vëlla, më lejoni të jem edhe vëllau i Vuçiqit”

“Unë Albinin e kam vëlla, për më lejoni të jem edhe vëllau i Vuçiqit”, deklaroi ditë më parë Edi Rama.

Dhe, çuditërisht kjo deklaratë u bë në kryeqytetin e Kosovës, aty ku serbët, përfshirë edhe Vuçiqin kryen m asakra dhe përdh unime të t merrshme.

Kjo deklaratë n xiti reagime të shumta dhe kritika të ashpra ndaj kryeministrit të Shqipërisë.

Analisti nga Amerika, Binak Maxharraj në një prononcim për “Bota sot” u shpreh se kryeministri shqiptar, Edi Rama është pro-serb.

Sipas tij, ai është në gjendje ta rrotulloi Kosovën për interesa të Vuçiqit.

Analisti nga Amerika, Binak Maxharraj