Receta që largon mrekullisht lythat, më mirë se Çdo gjë tjetër që keni provuar më parë

Ky ilaç natyral i mrekullueshëm eliminon lythat gjenitale dhe të fytyrës, lythat te moshat e vjetra dhe tek ato të reja, i eleminon ato më mirë se çdo gjë tjetër që keni provuar më parë! Lëkura është një nga organet më të ekspozuara ndaj rreziqeve të mjedisit të jashtëm. Kjo është arsyeja pse ajo “vuan” më shumë për shkak të ndotjes, ndryshimit të klimës dhe ekspozimit ndaj diellit.

Ndër dëmtimet e shkaktuara nga rrezet UV mund të përmendim rrudhat, lythat, pikat e zeza dhe puçrat. Nëse i shtojmë kësaj problemet gjenetike që kemi, rezultatet janë një katastrofë.

Në tregun e sotëm ka plot produkte që premtojnë të zgjidhin këtë lloj problemi. Megjithatë, të gjithë e dimë se shumica dërrmuese e tyre nuk japin rezultatet e pritura. Për më tepër, ato janë shumë të shtrenjta dhe të vështira për t’u marrë.

Kjo është arsyeja pse ne duam t’ju tregojmë një mënyrë të natyrshme për t’i dhënë fund këtyre llojeve të problemeve.

Për nishanet dhe puçrat

Hudhër

Ky përbërës është i famshëm për trajtimin e tij kundër nishaneve. Gjëja e parë që duhet të bëni është të vendosni vazelinë në zonën e prekur. Pastaj, vendosni hudhrën rreth nishanit dhe mbuloheni me një garzë. Liheni për 4 orë dhe përsëriteni këtë proces çdo ditë.

Vaji i kastorit dhe bikarbonat

Të dy përbërësit duhet të jenë të përzierë me njëri tjetrin derisa të bëhet një pastë homogjene. Pastaj do ta vendosim atë të nishani dhe mbulohenime garzë. Lëreni ta kryej proçesin gjithë natën dhe hiqe mëngjesin e ardhshëm. Ky proces do të përsëritet derisa nishani i padëshiruar të hiqet.

Uthull molle

Kjo është një nga mënyrat më të thjeshta për t’u përdorur. E vetmja gjë që duhet të bëjmë është të lyesh një pambuk me uthull. Pastaj vendoseni atë në nishano dhe ngjiteni aty me një ngjitës dhe lëreni atje për 8 orë, procesi do të përsëritet çdo ditë deri sa nishani të zhduket.

Për lythat

Lëkurë banane

Çdo natë për 2 javë rresht, lyeni lythin me pjesën e brendshme të lëkurës së bananes. Do i shihni rezultatet menjëherë.