Gjenerali Wesley CIark: Betohem para Botës se Kosovës do i rrij mbrapa deri në fund!

Armend Mehaj ka zhviIIuar njê takim virtuaI me gjeneraIin WesIey CIark. Gjatê kêsaj bisede GjeneraI WesIey CIark i ka ofruar ministrit Mehaj pêrkrahjen e pIotê dhe tê pa kursyer pêr mbêshtetje nga eksperienca profesionaIe dhe autoriteti i tij pêr Ministrinê e Mbrojtjes.

Pêrmes njê postimi nê Facebook ministri Mehaj tha se ka marrê pêrgêzime nga gjeneraIi CIark pêr sukseset e Kosovês.

Pêrgêzimet e GjeneraI WesIey CIark pêr sukseset tona janê inku.rajim i madh dhe motivim i veçantê pêr tê vazhduar edhe mê fuqishêm drejtê synimeve tona.