Eshtë fëmija i vetëm në shtepi por kujdeset për prindërit – Delet i ruan ne fshat dhe ka zë magjik

Eshte femija i vetem ne shtepi por kujdeset per prinderit – Delet i ruan ne fshat dhe ka ze magjik. Fëmija i vetëm në shtëpi tregon per jeten e saj dhe si e ruan familjen nenen dhe babin e saj tregon per femijerin e saj si e kalon kujdeset per delet dhe bagetit e saj dhe nuk e ka aspak problem esht ne rregull me jeten dhe i pelqen ajo. Endrra e saj eshte qe te behet kengtare e njohur.

Tregon se si asht rritur me tradita, dhe nuk e ka problem nqofse veshet me tradita shqiptare dhe nuk i pengon asgje femija i vetem kujdesi ndaj prinderve nuk e ben ta ket problem qe te jet dhe e para ne mësim/Star.AL