“Unë jetoj në Harem, burri im ka 147 gra”, rrëfehet ish-Miss Jugosllavia që u martua me sheikun arab

Jelena Bin Drai, e cila u bë e famshme si Miss Jugosllavia, ka jetuar në Dubai për më shumë se një dekadë, ku u martua me Sheikh vendas Saeed Bin Drai, pasuria e të cilit vlerësohet rreth 2 miliardë dollarë.

Çifti ka katër fëmijë, Asia 9 vjeç, Hilal 1 vjet, Hamdan 6 vjeç dhe foshnja Rashid. Mirëpo, për faktin se është e martuar me një sheik, Jelena shpesh ndeshet me ofendime dhe stereotipe të shumta, si për shembull se është një “grua e varfër në harem”, të cilës i është referuar në një intervistë për Telegrafin, duke e quajtur veten “ gjalli i Hyremit”.

“Të them të drejtën, t’i hedh një gur çdo qeni që më leh, nuk do të shkoj larg”, tha ish-misi, tashmë një sipërmarrëse e suksesshme, e cila foli për komentet se si jeton në harem.

“Sigurisht që jetoj në një harem. Unë jam një Hurrem më vampir. Burri im është Sulltani i Madhërishëm, ju tashmë e dini këtë, dhe për fat të mirë janë 147 gra të tjera, ndaj nuk kam pse ta rrah dhe ta shikoj çdo ditë gjatë kësaj pandemie”, tha Jelena duke qeshur dhe tregoi se si është jeta e saj.