Pastroni melçine dhe shikimin ne te njejten kohe, me keto 3 perberes qe i keni ne shtepi

Ky artikull do t’ju prezantojë një recetë të thjeshtë që ju ndihmon në pastrimin e mëlçisë dhe përmirëson shikimin tuaj.

Përbërësit dhe përfitimet

Për të përgatitur këtë përzierje, ju nevojiten vetëm tre përbërës: panxhar, karota dhe portokall.
Panxharët përmbajnë antioksidantë dhe ushqyes që ndihmojnë proçesin natyror detoksifikues në trup.

Ju ndoshta e keni dëgjuar se karotat janë shumë të mira për shikimin tuaj. E pra, karota përmban shumë vitaminë A dhe sipas zëvendës drejtorit klinik në Institutin Kombëtar të Syrit (NEI), kjo vitaminë është vendimtare për konvertimin e dritës në një sinjal që mund të dërgohet në tru. Pra, mungesa e vitaminës A mund të bëjë që kornea të zhduket.

Portokallët përmbajnë shumë vitaminë C dhe antioksidantë që ndihmojnë detoksifikimin në mëlçi. Për më tepër, vitamina C, kaliumi dhe përmbajtja e fibrave ndihmojnë në mbrojtjen e zemrës nga sëm. un.djet kardio.vas.kulare.

Përbërësit:

1 panxhar.
2 karota.
4 portokall.

Përgatitja:
Ajo çka duhet të bëni është të përzieni bashkë të gjithë përbërësit në një shtrydhëse frutash. Konsumojeni çdo ditë para mëngjesit.