Bëhën hor studentët e Fakultetit të Filologjisë – nuk i dinë gjërat elementare!

Pak ditë pas përfundimit të eventit më të rëndësishëm të Librit në Shqipëri, Panairit “Tirana 2019”, të rinjtë shqiptarë duket se nuk kanë shkuar fare për të blerë të paktën dhe një libër.
Studentët e Fakultetit të Historisë dhe Filologjisë dhe Gjuhëve të Huaja, kanë befasuar me përgjigjet e tyre dhe me njohuritë rreth letërsisë.

Në përgjigjet e tyre ata shprehet se “Lahuta e Malcis” është shkruar nga Ismail Kadare dhe të tjerë mendojnë se është shkruar nga Migjeni.

Kamera e emisionit “Vizioni I Pasdites” në Vizion Plus shkoi pranë Fakultetit të Historisë dhe Filologjisë, ku pyeti disa nga studentet nëse lexojnë dhe iu ka bërë një rreng, për të kuptuar sa i njohin ata, autorët e huaj apo shqiptarë si dhe titujt e të librave. Disa nga përgjigjet e studentëve: