Shtëpi në Marigonë, dy shtëpi tjera, dy banesa, truall… kjo është pasuria e Presidentes së Kosovës

Agjencia Kundër Korrupsion e Kosovës ka nisur publikimin e pasurisë së zyrtarëve të lartë publikë në vend, raporton Gazeta Blic.Presidentja e Kosovës Vjosa Osmani bazuar në deklarimin e pasurisë del të jetë mjaft e oasur.

Ajo posedon shtëpi në lagjen “Marigona Hill’, shtëpi të tjera, banesa dhe parcel toke.Osmani ka deklaruar edhe paratë që posedon në bankat e Kosovës dhe jashtë vendit bashkë edhe me bashkëshortin e saj Prindon Sadriu.Më poshtë pasuria e presidentes së vendit: