Vuçìq: Para Serbìsë Janë Dìtë Të Vështìra, Por Njohja E Kosovës Kurrë Nuk Do Të Ndodhë

Serbia gjendet para ditëve të vës htira, ka thënë në një konferencë për media presidenti serb, AIeksandar Vuçiq, pas ta kimit me zëvendësndihmësin e sekretarit amerikan të Shtetit, Matthew Palmer, dhe me të dërguarin special të Bashkimit Evropian për di al ogun, Miroslav Lajçak.

Vuçiq ka thënë se vazhdimi i dia lo g ut Prishtinë-Beograd është çështje ditësh. Para Serbisë janë ditë të vështira, ka bërë të ditur president serb, Aleksandar Vuçiq. Vuçiq tha se fu q itë e mëdha po i bëjnë pr es ion Serbisë për të ndryshuar mendje lidhur me njohjen e Kosovës, por ai tha se një gjë e tillë nuk do të ndodhë.