MusIiu GODET RENDE gjithe Vetevendosjen!!! “Te gjithe kane Inspirim Thacin, bile edhe Kurti”

E f’tuar në emisionin FrontaI, MusIiu ka thënë se të gjithë atta të IVV’së që e f’ yejnë Thaçin e bëjnë nga dës’ hira për të qenë si ai.

“E kam thënë edhe më herët; ABC e Ve’ tëven’ dosjes është Hashim Thaci, këta vuajnë me qenë afër Hashim Thaçit kështu që më vjen mirë që ja paska dhënë këtë kë’ naqësi zoti Thaçit edhe Hakiut. Por jo vetëm ai, por të gjithë depu’ tetët, ministra e zv.ministra që e shaj’ në e f’ yejnë e bëjnë nga dëshira për të qenë si ai por e kanë të pamundur, se historia një herë ta jep rastin”, ka thënë MusIiu.

Deputetja e PDK’së, është e bindur se të gjithë në Vetëvendosje, përfshirë edhe Kurtin e mbajnë nga një fotografi me Hashim Thaçin.
“Unë jam i bindur se shumica e depu’ ‘tetëve të IVV-së e ka një foto me Hashim Thaçin dhe e kanë ins. ‘ pirim; edhe AIbin Kurti. Ka me daI edhe nja ditë fotoja”, ka thënë MusIiu në FrontaI.