Njihuni me kuren sekrete te gjysheve per te larguar varicet e kembeve

Uthulla e mollës ka disa vitamina, hekur, minerale që mund të ndihmojnë personat që kanë pro bleme me shfaqjen e variçeve apo pro bleme të tjera me venat. Për ta përdorur uthullën e mollës, merreni një copë dhe lyejeni me uthullën e mollës dhe më pas kalojeni nëpër vendet ku janë shfaqur venat. Përsëriteni këtë tretman dy herë në ditë për një muaj.

Apple cider vinegar has some vitamins, iron, minerals that can help people who have pro-blemishes with varicose veins or other pro-blemishes with veins. To use apple cider vinegar, take a piece and smear it with apple cider vinegar and then pass it through the places where the veins appeared. Repeat this treatment twice a day for a month.