Thuajini lamtumirë syzeve me këtë recetë natyrale me 2 perberes që mund ta bëni në shtëpi

Përbërësit që ju duhen janë:
100gr aloe vera.
500gr arra të grimcuara.
300gr mjaltë.
3-4 copë lëng limoni.

Mënyra se si përgatitet: Gjethet e aloe vera, e cila cilësohet si një bimë çudibërëse i vendosni në një enë me ujë që ka temperaturën e dhomës dhe më pas shtoni përbërësit tjerë. Kjo përbërje duhet të qëndrojë në frigorifer nga 10 deri në 12 ditë.

The ingredients you need are:
100gr aloe vera.
500gr crushed walnuts.
300gr honey.
3-4 pieces of lemon juice.

How to prepare: Put the leaves of aloe vera, which is considered a miracle plant, in a pot of water at room temperature and then add the other ingredients. This composition should stay in the refrigerator for 10 to 12 days.