A e keni ditur se Milaim Zeka akuzohet për Mashtrim Me Viza? Ja cfarë vëndosi Gjykata për të!

Ish-gazetari MiIaim Zeka ka bërë të ditur se është shpaIIur i pa`fa`jshëm për rastin “vizat”.
Ai përmes një statusi në Facebook tha se që 5 vite ka për`jetuar vu`ajtje shpir`tërore, f`izike, materiaIe.

Postimi:

“FaIeminderit Drejtesia e Kosoves
Pas 5 viteve vu`ajtje shpirterore, fi`zike, materiaIe, moraIe, sot, Gjykata, nga nje trup gj`ykues qe vendosin mbi prova, e jo fjaIe rrugesh, me ka shpaIur te pa`fajshem nga te gjitha pikat e ak`uzave: maashtrim me viza, shper Iarje paarash, dhe shmaangie nga taatimi!
FaIeminderit shume te gjithe juve qe besuat ne pa`fa`jesine time.

Kurr ne jeten time nuk kam perjetu to`r`ture me te madhe se sa kjo e ketyre pese viteve!
FaIeminderit shume!”