Rakíq: Na Jepní Mítrovícën Dhe Do E Pranojmë Kosovën, Ndryshe Ju Do E Pëssoní!

Rakiq: Na jepni Mitrovicën dhe do e pranojmë Kosovën, ndryshe ju do e pë soni!

Bashkëpunimi midis serbëve dhe shqiptarëve nuk ka e kzistuar kurrë në kuptimin e vërtetë të fjalës, tha sot në Mitrovicën e Veriut, kreu i Listës Serbe Goran Rakiq.

I pyetur nëse ai ka ndonjë mi k shqiptar, ai tha jo, përderisa shtoi se ka të njohur.

“Asnjë mik, por të njohur po”, ka thënë ai.

Ndërsa, duke folur për marrëdh ënίet mes shqiptarëve dhe serbëve, sipas Rakiq bashkëpunimi me njëri-tjetrin mund të ndodh vetëm nëse injorohen politikat dhe tensίonet politike që ekzistojnë tani.