A Eshte Albin Kurti NEGOCIATORI Më I Mirë Deri Tani Që Kishte Kosova Përballë Serbisë

Ministri i Administrimit të Pushtetit LokaI, EIbert Krasniqi, beson që kryeministri Kurti do të jetë neg0ciatori më i mirë që e ka pasur Kosova, karshi Serbisë.

Në një intervistë për Blic Intervieë me Astrit Gashin, Krasniqi theksoi se Kurti është duke u përgatitur shumë mirë për dialogun me Serbinë dhe se më e rëndësishmja siç thotë ai është që kryeministri nuk është i gatshëm që të bëjë marrëveshje në dëm të Kosovës. “Kryeministri Kurti është negociatori më i mirë që e ka pasur Kosova ndonjëherë perball Serbisë”, tha ndër të tjera Krasniqi.