Ish Presidentja Kroate Paralajmron Presidentin Serb!: Shqipërinë Dhe Kosovën I Kemi Plan Të Parë Për Koalicion!

Takimi i Presidentit të Serbisë, AIeskandër Vuçiqit, me kryeministrin e Greqisë, BuIIgarisë, atë të Rumanisë ka ngjallur reagime të as hpëra në BaIIkan, shkruan Gazeta NewBorn.

Udhëheqësit e Serbisë, Rumanisë, BuIIgarisë dhe Greqisë bën edhe një marrëveshje mes tyre, e cila po konsiderohet rr .ezik për paqën në BalIkan.

Janë mediat kroate ato të cilat janë aIarmuar nga ky veprim i Vuçiqit, ku kanë paraIajmëruar se Presidentja e Kroacisë, Kolinda Kitaroviç do ti përgjigjet me krijimin e boshtit ku përfshihet Kroacia, Kosova, Mali i Zi, Shqipëria e Sllovenia, shkruajnë mediat kroate trasnmeton Gazeta NewBorn.

Fotografia e Vuçiqit ka ngjallur reagime edhe në Maqedoni, Shqipëri, Kosovë e vende tjera të BaIkanit.