Pozhari pas Aferës Liburnia: Çfarë naivi jam, mendojsha që bile me korrupsion nuk kanë me u fëlliqë

Xhevdet Pozhari, analisti që dikur ishte pro Vetëvendosjes ka dhënë një koment për aferën e ryshfetit që doli të ektë lidhje me ministrin Liburn Aliu.

Ja postimi i plotë:

Unë jam kundër shkarkimit të Liburnit. Jam edhe kundër arrestimit të nipit që i ka dajtë e fortë.

S’po du me ma ngjall shpresën se e keni përnjëmend me e luftu krimin dhe korrupsionin.

Ishalla Qeveria del dhe i mbron njëjtë si Martinin. Le të kuptohet edhe publikisht se “hajna” quhen veç ata të partisë tjetër!

Ma lehtë e kam me e pranu “se edhe këta qenkan si ata”, sesa që njëmend i arrestojnë njerëzit e vet.

Çfarë naivi jam, dikur mendojsha që bile me korrupsion nuk kanë me u fëlliq.