A e dinit se dhëndërr i kujt është Memli dhe pse e fsheh këtë gjë?

Memli Krasniqi është njëri nga deputetet e zëshëm të Kuvendit të Kosovës, i cili ka një veprimtari të bujshme në skenën politike.

Ai dikur ishte edhe këngëtar mjaftë i pëlqyer, profesion ky të cilin e ndërpreu pasi hyri në politikë.

Sa i përket jetës private, ai është i martuar me Meliza Krasniqin, figurë kjo e njohur për publikun, ku nga martesa me të kanë tre fëmijë.