I madhi Hashim Thaçi e dridhë edhe Hagën. Emocion i veçantë!

Ne vazhdim ju sjellim videon e ish presidentit Hashim Thaçi gjate vizites se tij te pare per tu intervistuar ne Gjh,yka ten Speciale ne Hage te Holandes. Ai pas vizites se tij dha edhe doreheqje nga pozita e Presidentit te shtetit dhe u nis drejt Hages per tu intervistuar. Por ne ju sjellim pamjet qe te ju kujtojme momentet kur dolen shume bashkeatdhetare tane ta presin dhe ta pershendesin qe ti japin motiv ish komandantit te UCK-se Hashim Thacit gjate vizites se tij.