Ministri i Vuçiqit E Pranon: ”Duhet t’i mbrojmë kufijt, Shqipëtarët po punojnë për ‘Shqipëri të Madhe’”

Duhet sa më parë të kemi kufirin e mbr0jtur mirë që “Shqipëria e Madhe” të mos zgjerohet.

Ajo që është posaçërisht interesante është se Brukseli dhe NATO po heshtin, ata këtë e kanë dashur dhe e kanë përkrahur. Këtë shqiptarët kurrë nuk do ta bënin pa ta”, ka thënë Vulin.
Vulin ka thënë se kishte dashur që kryetari i Serbisë Vuçiq të arrijë ta bëj kufizimin.

“Mirëpo nuk ka gati kurrfarë shanse që të arrihet marrë veshja me shqiptarët. Nëse dikur ka pasur, pas këtyre reagimeve të NATO-s dhe heshtjes së BE-së, me siguri më nuk ka asnjë shans”, ka përfunduar ministri serb.