Xhavit Haliti: “S’po du me i qelë letrat me jau kallxu këtë sekret per serbine…” Ja për cfarë bëhet fjalë

Haliti: S’po du me i qelë letrat, por nëse Serbia nuk do të dorëzohej do të bëhej rrafsh nga NATO.Xhavit Haliti ka folur për 22-vjetorin e br ombr ardimeve të NATO-s në Kosovë.Ndër të tjerash, ai ka folur edhe për kontributin e Shqipërisë për lut ftën e Kosovës ndaj Serbisë, por ka thënë se këto tema nuk duhet të hapen.

“Unë tash s’po du me i qelë letrat, s’po du me fol, por në Shqipëri janë dërguar tri bateri raketore të cilat lëvrojnë, nuk br ombr ardojnë por lëvrojnë, e rrafshojnë kudo që godasin. Nëse Serbia nuk do të dorëzohej, do të bëhej rrafsh dhe besoj se do të mbetej në kupollën e Beogradit”, ka thënë Haliti në T7.