BABA Erdogan i “dridhë” serbet dhe ruset me kete qe sapo ju tha per Kosoven

Erdogan: Le të punojmë së bashku për njohjen e Kosovës.Presidenti Recep Tayyip Erdogan dha një konferencë për shtyp para vizitës në Republikën Turke të Qipros së Veriut (RTQV). Presidenti Recep Tayyip Erdogan mbajti një konferencë për shtyp para vizitës në Republikën Turke të Qipros së Veriut (RTQV) – “Ne përpiqemi të krijojmë kontakte të nivelit të lartë me vende të ndryshme, me në krye Azerbajxhanin. Ne do t’i vazhdojmë këto.

Ne bëjmë punë të ngjashme kudo që ka vi kti,ma dhe të shtypur. Për Kosovën … Ne duam të rrisim numrin (e njohjeve), i cili aktualisht është 114, edhe më shumë”, tha Erdogan.