EKSKLUZIVE/ Këlyshi i Vuçiqit dhe Millosheviçit “godet” rende Albin Kurtin me kete qe sapo i tha

Ministri serb i Mbrojtjes, Nebojsha Stefanoviq, po tho,të se qëndrimet e autoritet,eve në Kosovë, me lëvizjet e tyre po tregojnë se nuk duan asgjë në të mirë për popu,llin serb.Ai pretendon se pala serbe e udhëhe,qur nga Presidenti serb, Aleksandar Vuçiq, ka propozime kon.kr.etre për një jetë më të mirë për ser,bët dhe shqiptarët.“Ajo që ata po bëjnë në Prishtinë nuk sjell asgjë të mirë për askë,nd, madje as për vetë shqiptarët.

Ata janë të pap.je.kur, Presidenti Vuçiq shkon në bisedi,me të vës.ht.ira dhe Kurti kryen hi.le që nuk kal,ojnë”, tha Stefanovqi për TV Prva.