Ramush Haradinaj: O burra edhe ju e dini që Albin Kurti e Vjosa janë të vegjël mu shty me mu

Për Albin Kurtin e Vjosa Osmanin ka thënë se “s’mund të shtyhen me të” Arsyeja që e ka dhënë Haradinaj për komentin e tij ka qenë sepse siç shprehet ai, në detyrë zgjidhet më me zor, por kur zgjidhet është më i mirë se të tjerët

Për Albin Kurtin dhe Vjosa Osmanin, thotë se ‘nuk dijnë të menaxhojnë situata’. Ramush Haradinaj: O burra edhe ju e dini që Albin Kurti e Vjosa janë të vegjël mu shty me mu, ata le te behen bashk dhe ti fitoj vetem, mbani mend keto fjale qe po ua them.