E FRlKSHME/ SHlKONl çfarë ndodh nëse e lëmë një vezë në Coca Cola për një VlT rresht (Video)

Një pjesë e madhe e popullsisë i konsideron pijet e gazuara shumë të dë;mshme, transmeton Lajmeflesh.

Një djalë ka vendosur që me anë të eksperimentit që do të shihni në videon më poshtë, t’ua bëjë me dije dë;min që shk;akton kjo pije, e që megjithatë konsumohet ende nga shumë të rinj dhe fëmijë.

Ai mori një vezë dhe e la për një vit rresht në një enë të mbushur me Coca Cola ndërsa pas një viti u sho.kua nga rezultati kur gjeti vezën pa mbështjellës, ndërsa mbështjellësin e lëngshëm.