Shtrojnë 3000 metra në DlTË, Kina ndërton hekurudhën më të madhe në botë (Video)

Në Kinë po ndërtohet një nga hekurudhat më të mëdhaja në botë. Hekurudha përfshinë një pjesë të madhe të qytetit kufitar, Xinjiang.
E veçanta e saj është se kompania po arrinë që brenda një ditë të ndërtoi 3000 metra hekurudhë.

Hekurudha do të jetë e gjatë 278 kilometra dhe pritet të përfundojë në fillim të vitit të ardhshëm.
Për më shumë, ndiqeni këtë video që tregon punën shembullore që po bëhet.