“Dikur lahej vetëm Radojçiç”, pamje nga liqeni i Ujmanit i mbushur me vizitorë shqiptar

Liqeni i Ujmanit është një liqe artificial i cili shtrihet në pjesën veriperëndimore të Kosovës dhe një pjesë e tij shtrihet në territorin e Serbisë.

Ky liqen derisa nuk ishte konfiskuar shtëpia e Radojçiçit ishte i zbrazët, raporton Gazeta10.

Pas konfiskimit të pronave të Milan Radojçiçit, ky vend është i mbushur me vizitorë shqiptar.

Më poshtë mund të gjeni pamje nga Liqeni i Ujmanit, pamje mjaftë mahnitëse./Gazeta10