Çfarë dashurie/ Ilnisa bën ‘namin’ në rrjet me deklaratën e saj për Meritonin: Une per ty v…

Ilnisa Agolli më e dashurar se kurrë në Meritonin.

Dyshja janë kthyer nga pushimet që i shijuan në Turqi.
Në një postim të Ilnisës në sy bie mbishkrimi “Vdes për ty”.

Kjo bën të kuptohet se lidhja e tyre është më e fortë se kurrë dhe janë me të dashurar së kurrë.