Gazetari maqedonas: Shqipëtarët janë shërbëtor të Amerikanëve

Gazetari kse nofo b maqedonas, Milenko Nedelkovski ka vazhduar me f ye rjen e shqiptarëve. Në një intervistë për një radio serbe ka theksuar se shqiptarët janë fis ag re siv që janë rob të amerikanëve.

Sipas tij, shqiptarët nuk janë faktor në Ballkan, por do të jenë faktor deri sa në këtë rajon janë amerikanët.

Nedelkovski ka drejtuar edhe akvuza të rë nda të tjera ndaj shqiptarëve, duke fyer dhe nënvlerësuar në çdo aspekt, përfshirë edhe përfaqësuesit politik.

Sipas tij, shqiptarët janë cig anë, sepse nuk janë të lidhur me ven dlindjet e tyre sikur maqedonasit dhe se ata sic thotë më shumë duan të jetojnë në Frankfurt apo Gjenevë, sesa në qytetin apo fshatin e tyre në Maqedoni.