“Lum” Kosova për deputetët që ka, i besojnë Grenellit dhe Vuçiqit”

“Lum” Kosova për deputetët që ka”

Dhe tani kur edhe për foshnjat në djep është e qartë se Grenelli është një lobist mercenar i Serbisë për ta ndihmuar atë në raport me Kosovën, është mirë që na e konfirmoni në anën e kujt qëndroni”.

Bajram Bytyqi: Kësaj i thonë erë trathetie !

Sejdi Berisha: Mos e vet se te tregon vet kush eshte

Paro Pato: Qy po tben sapuni rasisht???

Adem Trbunja: Normal se te ka padgrenelli perfundi per at i beson

Nebi Rexhepi” Gja e trash ish ky.

Berat Dushku: Qysh nuk po ju vje mare o Hisen per kon kape pushken per kon e lshojshe germazin në front qysh more Hisen a harove amanetin e deshmorve kti veni e sot i beson ni pederi qe paguhet nga shkjau Grenellit shoq a ke lujt ti a qa u bo me ty po ke fitu pesh po truni nuk tu ka trash kthjellu o Hisen!

Ali Kadriu: Shyqir qe ti nuk i beson Albinit se ateher skishte me pas qen mire qe lloji jot me i besu te ndershmit