Ja pse lavatriçja harxhon dyfish energji dhe fatura ju vjen e larte: Mos i bëni më këto gabime

Shpesh here na rekomandojne sa detergjent duhet te perdorim per cdo larje por shume prodhues ndonjehere e teprojne duke na bere te konsumojme me shume produkte e te blejme me teper. Zbardhuesit dhe pastruesit e shumte lene njolla mbi rroba dhe pluhuri lares i teper bll okon lavatricen e cila harxhon dy here me shume energji.

They often recommend how much detergent we should use for each wash, but many manufacturers sometimes overdo it, making us consume more products and buy more. Numerous bleaches and cleaners leave stains on clothes and excess washing powder blon okon the washing machine which consumes twice as much energy.